Actueel
Pikante Valentijnsfoto Nicol Kremers gaat nu heel hard rond 👀
Nicol Kremers duikt weer op: Pikante Valentijnsfoto zorgt voor opschudding
Het is alweer enige tijd geleden dat er iets van Nicol Kremers werd vernomen. De voormalige realityster, die landelijke bekendheid kreeg door haar relatie met Peter Gillis, heeft zich inmiddels volledig gestort op haar carrière op OnlyFans. Op Valentijnsdag wist ze opnieuw de aandacht op zich te vestigen met een gewaagde foto.

Van realityster naar online content creator
Nicol Kremers staat erom bekend dat ze graag de grenzen opzoekt. Na haar breuk met Peter Gillis koos ze ervoor om niet terug te keren naar een conventionele baan, maar haar inkomsten te genereren via OnlyFans. Een keuze die haar in eerste instantie geen windeieren legde.

In een interview met PowNed gaf Nicol eerder aan dat ze in het begin torenhoge inkomsten verdiende met haar online content. De belangstelling voor haar exclusieve foto’s en video’s was groot, en er leek geen einde te komen aan de stroom betalende abonnees.

Toch is het onzeker hoe haar huidige verdiensten eruitzien. In de wereld van social media kan roem immers snel vervagen. Waar ze ooit een bekende realityster was, lijkt ze nu vooral te moeten vechten om relevant te blijven in een steeds veranderend medialandschap.

Pikante Valentijnsfoto gaat viraal
Ondanks dat haar naam minder vaak opduikt in de media, is Nicol nog altijd actief als ‘content creator’ van gewaagde beelden. Op Valentijnsdag besloot ze uit te pakken met een bijzondere foto die direct veel aandacht trok op Instagram.

Op de foto ligt Nicol op haar rug, omringd door aardbeien. Eén aardbei ligt tussen haar vrouwelijke rondingen, terwijl ze er ook een in haar mond houdt. Haar lange haren zijn bezaaid met de zomerkoninkjes, wat een opvallend beeld creëert.

Met deze foto wenst Kremers iedereen een fijne Valentijnsdag toe. Het plaatje gaat razendsnel viraal en trekt veel reacties van volgers. Vooral mannelijke fans lijken de foto te waarderen, en de reacties stromen binnen.

Een verdienmodel met exclusieve content
Nicol blijft niet alleen bij deze ene foto. In haar bericht op Instagram hint ze naar een ‘speciaal cadeautje’ voor haar volgers. Wie hier nieuwsgierig naar is, kan via een link doorklikken naar een betaalde service, die leidt naar haar OnlyFans-account.

Met deze strategie probeert Nicol haar fanbase te behouden en nieuwe betalende volgers aan te trekken. De exclusieve content is enkel toegankelijk voor wie bereid is om te betalen, iets wat inmiddels een veelvoorkomend verdienmodel is geworden onder influencers en content creators die actief zijn in deze niche.

De toekomst van Nicol Kremers
De vraag blijft hoe lang Nicol nog succesvol kan blijven in haar huidige carrière. De interesse in OnlyFans-modellen fluctueert vaak, en het vergt een constante stroom van nieuwe content en slimme marketing om relevant te blijven. Voor nu lijkt Nicol haar volgers nog te weten boeien, maar de vraag is of ze dit op de lange termijn kan volhouden.
Ondertussen blijft haar naam af en toe opduiken in de media, vaak in verband met pikante content of opvallende uitspraken. Of ze ooit terugkeert naar de reguliere entertainmentwereld, is onzeker, maar voorlopig heeft Nicol haar pad duidelijk gekozen.

Voor haar fans blijft ze in ieder geval zichtbaar, en wie interesse heeft in haar exclusieve content, weet waar hij of zij terecht kan.
Actueel
Jeroen Meus verklapt groot geheim achter Dagelijkse Kost: ‘We kijken heel anders nu!’

In een nieuwe aflevering van de podcast Achter de Schermen heeft tv-chef Jeroen Meus (47) enkele verrassende details onthuld over zijn populaire kookprogramma Dagelijkse kost. Wat op televisie lijkt op een simpele, vlotte bereiding van gerechten, blijkt achter de schermen een veel complexere operatie te zijn. Meus waarschuwt zelfs: “Als ik dit vertel, ga je nooit nog op dezelfde manier kijken.”

Simultane opnames van vier gerechten
Tijdens de opnames van een aflevering worden er per dag maar liefst vier verschillende gerechten bereid. Dit klinkt misschien als een logische taakverdeling, maar in werkelijkheid is de opnamestructuur veel intensiever. “Eigenlijk draaien we die recepten simultaan door elkaar,” legt Meus uit. “Ik verwissel dus voortdurend van T-shirt, zodat we aan iets anders kunnen werken wanneer bijvoorbeeld de goulash in de oven staat.”

Een principiële keuze
Meus benadrukt dat deze aanpak niet alleen tijdswinst oplevert, maar ook een principiële keuze is. “In sommige kookprogramma’s hebben ze al een afgewerkt gerecht klaarstaan, maar daar krijg ik iets van,” zegt Meus met afkeer. “Dat is toch niet hetzelfde? Ik wil dat het gerecht dat ik in de oven steek, ook daadwerkelijk het gerecht is dat de kijker te zien krijgt.” Deze werkwijze zorgt ervoor dat de show authentieker voelt voor het publiek.

Soms loopt het mis
Toch is het niet altijd makkelijk om deze werkwijze toe te passen. “Soms loopt het mis,” geeft Meus eerlijk toe. “Het is best verwarrend, en af en toe vergeet ik wel eens van T-shirt te veranderen.” Een klein risico dat hij graag neemt om het programma zo realistisch en eerlijk mogelijk te houden.
Luchtige anekdote over zijn telefoonnummer
Naast de werkwijze op de set deelde Meus in de podcast ook een grappige anekdote over zijn telefoonnummer. Na de ophef rond een aflevering van Plat Préféré over Adolf Hitler in 2008 besloot Meus zijn nummer te veranderen, omdat hij merkte dat iedere journalist zijn privé-nummer had.

Maar wat hij niet wist, was dat zijn oude nummer werd toegewezen aan niemand minder dan muzikant en producer Jean Blaute. “Tijdens de Nacht van de Vlaamse Televisiesterren sprak Jean me erover aan: ‘Zeg manneke, al uw maten bellen mij ’s nachts wakker,’” herinnert Meus zich lachend.

Door deze onthullingen krijgt Dagelijkse kost een nieuwe dimensie, en zal het publiek ongetwijfeld met andere ogen naar de volgende afleveringen kijken!