Connect with us

Actueel

Gerard Joling compleet doorgeslagen met heftige cosmetische ingreep: ´Wat een schrikbeeld!´

Avatar foto

Published

on

In zijn reallifesoap kwam gisteren een opvallende onthulling naar voren: Gerard Joling heeft in het geheim een hals-, gezicht- en ooglift ondergaan. De populaire zanger, inmiddels 65 jaar oud, had geruime tijd nodig om van de ingreep te herstellen. Door zijn herstel handig te plannen tussen zijn werkzaamheden door, heeft het grote publiek nauwelijks iets gemerkt van zijn afwezigheid.

Twijfels voorafgaand aan de operatie

In de bewuste aflevering zien we Gerard twijfelen over de operatie. Hij baalt zichtbaar van het ouder worden, maar vreest tegelijkertijd voor de gevolgen van zo’n ingreep. Afzeggen is volgens hem echter geen optie meer, want dan zou hij het forse bedrag – naar eigen zeggen vergelijkbaar met de prijs van een auto – kwijt zijn. Uiteindelijk besluit hij toch om de operatie te ondergaan, die in de volgende aflevering te zien zal zijn.

Zichtbare veranderingen

Entertainmentkenner Bart Ettekoven merkte in Shownieuws op dat Gerard er na zijn ingreep aanzienlijk frisser uitziet. Bart wijst erop dat Gerards ogen anders staan en dat het kwabje onder zijn kin verdwenen is. De operatie werd uitgevoerd door Joost Staudt, een bekende plastisch chirurg en de ex-man van presentatrice Nicolette Kluijver. In de vooruitblik op de volgende aflevering is Gerard volledig in verband te zien, wat voor behoorlijk wat geschokte reacties zorgde.

Herstel en resultaat

Volgens Bart is Gerard inmiddels weer volledig hersteld en ziet hij er op zijn 65ste weer ‘als nieuw’ uit. De opnames voor de reallifesoap hebben een jaar geduurd, dus het is mogelijk dat de operatie al enkele maanden geleden heeft plaatsgevonden. Collega Airen Mylene sluit zich daarbij aan en vindt dat Gerard er opvallend fris uitziet voor zijn leeftijd.

De angst om door te slaan

Guido den Aantrekker uit zijn zorgen over de toekomst. Hij vraagt zich hardop af of Gerard het cosmeticaproces nog kan stoppen. Vaak zien we dat mensen die eenmaal beginnen aan cosmetische ingrepen, steeds verder gaan, totdat ze nauwelijks nog op zichzelf lijken. Guido vreest dat Gerard hetzelfde pad zou kunnen bewandelen.

Gevreesd voorbeeld

Tijdens de discussie wordt de naam van Barry Manilow genoemd als afschrikwekkend voorbeeld. Bart vertelt dat Gerard zich bewust is van dit gevaar en dat Barry Manilow, die nog steeds optreedt in Las Vegas, zijn schrikbeeld is. Volgens Gerard zelf wil hij koste wat kost voorkomen dat hij verandert in een ‘mummieachtige’ verschijning, zoals hij Barry omschrijft.

Blijf jezelf

Guido benadrukt dat hij het zonde zou vinden als Gerard zijn natuurlijke uitstraling verliest. “Hij heeft zo’n leuke kop,” zegt hij. Hoewel het duidelijk is dat er cosmetische veranderingen hebben plaatsgevonden, is de schade volgens hem voorlopig nog beperkt. Toch waarschuwt hij: “Blijf nou wel een beetje jezelf.”

Toekomstige plannen

De volgende stap voor Gerard lijkt al in zicht. Volgens Shownieuws staat een nieuwe haartransplantatie op de planning. Daarmee lijkt de zanger zijn streven om er zo jeugdig mogelijk uit te blijven zien voort te zetten, al hopen zijn fans dat hij daarin de juiste balans weet te bewaren.

Actueel

Jort Kelder doet onthulling over overleden topkok Jonnie Boer: ´Hij is arm gestorven´

Avatar foto

Published

on

De culinaire wereld rouwt om het verlies van Jonnie Boer, de beroemde sterrenchef van restaurant De Librije. Op 60-jarige leeftijd is hij plotseling overleden aan de gevolgen van een longembolie op het eiland Bonaire. Zijn overlijden laat een diepe indruk achter, zowel bij zijn familie als bij collega’s uit het vak.

Overlijden op Bonaire

Boer overleed tijdens een verblijf op Bonaire, waar hij samen met zijn vrouw Thérèse ook meerdere culinaire ondernemingen runde. Behalve op het eiland was hij vooral bekend van zijn driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle, dat hij samen met zijn vrouw groot had gemaakt. Het echtpaar vormde jarenlang een krachtig duo binnen de Nederlandse gastronomie.

Geen fortuin opgebouwd

Ondanks zijn grote succes, is Jonnie Boer volgens Jort Kelder nooit echt rijk geworden van zijn werk. Aan tafel bij Eva Jinek vertelde hij dat het in de horeca bijzonder moeilijk is om grote vermogens op te bouwen. “Rijk worden in dit werk is lastig hoor,” zei Kelder. “Er wordt ontzettend hard gewerkt, maar uiteindelijk hou je er niet veel aan over. Ik denk niet dat Jonnie er miljonair van is geworden.”

Plannen voor meer rust

Wat het verhaal des te schrijnender maakt, is dat Boer volgens betrokkenen juist van plan was om het rustiger aan te doen. Na jaren van keihard werken keek hij uit naar een periode waarin hij wat meer van het leven kon genieten. “Treurig inderdaad dat hij feitelijk in het harnas sterft,” aldus Kelder.

Bijzonder restaurant

Hoewel dineren bij De Librije voor veel mensen een onbereikbare luxe is, hadden alle gasten van Jinek ooit een maaltijd van Jonnie geproefd. Jort zelf bezocht het restaurant meerdere keren. “Het is echt een fantastische ervaring,” vertelde hij. “Vooral het wijnarrangement is bijzonder. Daar moest je soms even doorheen, voordat je alle kleuren en smaken had geproefd.”

Familiebedrijf met toekomst

Boer werkte de laatste jaren aan een overdracht van het familiebedrijf aan zijn kinderen. Jort Kelder noemde het aandoenlijk om te zien hoe zijn zoon en dochter betrokken raakten bij De Librije. “Die kinderen hadden er echt zin in. Maar dat is niet niks: zo’n indrukwekkende erfenis krijg je letterlijk en figuurlijk op je bordje.”

Persoonlijke herinnering van Eva

Eva Jinek haalde een warme herinnering op aan haar ontmoeting met Boer. “Meer dan twaalf jaar geleden interviewde ik hem voor De Telegraaf,” vertelde ze. “Na afloop zei hij: ‘Ik ga lunch voor je koken.’ Ik mocht toen in de keuken, tussen het personeel, eten. Dat was zó bijzonder. Het typeert wie hij was.”

Groot verlies voor de gastronomie

Het overlijden van Jonnie Boer laat een grote leegte achter. Niet alleen in zijn familie, maar ook in de Nederlandse horeca. Zijn toewijding, passie en innovatiekracht maakten hem tot een icoon. Velen zullen hem herinneren als een chef die zijn vak tot kunst verhief, maar die zelf uiteindelijk nooit het volle rendement van zijn inzet heeft kunnen plukken.

Continue Reading