Connect with us

Actueel

Droevige breuk bij de Bauers: ´Donderslag bij heldere hemel!´

Avatar foto

Published

on

Het is geen makkelijke tijd voor Frans Bauer. Naast de roddels die rondgaan over zijn relatie met zangeres Sieneke, komt er nog meer slecht nieuws vanuit zijn familie. Broer Dorus heeft in een interview met Story openhartig verteld dat hij al twee jaar geen contact meer heeft met Frans. 😔

Geen Contact Meer

Dorus vertelt dat hij en Frans geen ruzie hebben, maar dat het contact simpelweg verwaterd is. “Ik heb al twee jaar geen contact met Frans, dus heb het daar niet met hem over gehad,” zegt hij over de geruchten rond Frans en Sieneke. Hij weet dan ook niet wat er achter de schermen bij Frans thuis gebeurt. Wel heeft Dorus nog sporadisch contact over hun moeder, die aan Alzheimer lijdt, maar gezamenlijke verjaardagen of familiebezoeken zijn er niet meer.

Afstand door Ziekte en Verandering

Dorus onthult verder dat hij ernstig ziek is geweest. “Ik heb kanker gehad en ben als persoon veranderd,” vertelt hij openhartig. Deze ingrijpende gebeurtenis heeft hem een andere kijk op het leven gegeven, en hij wil geen ruzie of strijd meer. “We hebben geen ruzie, maar het contact is er niet meer. Daar heb ik vrede mee.”

Fanproducten en Zakelijke Breuk

Daarnaast werd Dorus eerder betrokken bij het verkopen van merchandise van zijn broer, maar dat is inmiddels ook gestopt. Hij vertelt dat hij hierover een mail ontving, niet van Frans zelf, maar van diens management. “Daar moest ik mee stoppen,” aldus Dorus. Hoewel dit wellicht pijnlijk was, lijkt hij er vrede mee te hebben gevonden.

De Bauers: Een Succesvolle Soap

Ondanks de afwezigheid van Dorus, was de realityserie De Bauers een groot succes. Het programma gaf een inkijkje in het leven van Frans, zijn vrouw Mariska en hun kinderen. Naast de humor en gezellige momenten in de serie, werden ook zwaardere onderwerpen besproken, zoals het herseninfarct dat Mariska trof.

Het lijkt erop dat Frans en Dorus ieder hun eigen pad bewandelen, maar met wederzijds respect. Hopelijk komt er in de toekomst weer meer contact tussen de broers.

Actueel

Kijkers gaan los op Dagelijkse Kost: ‘Jeroen Meus overdrijft’

Avatar foto

Published

on

In de aflevering van maandag van Dagelijkse Kost zorgde Jeroen Meus opnieuw voor de nodige opschudding, maar dit keer niet door een bijzonder ingewikkeld recept. De klassieker die hij klaarmaakte, was een eenvoudig gerecht: spaghettisaus met gehakt. Hoewel dit gerecht normaal gesproken een veilige keuze is en geliefd bij velen, leidde Meus’ versie tot flinke discussie onder de kijkers.

“Twee kilo gehakt voor vier personen?”

De aanleiding voor de felle reacties was de enorme hoeveelheid gehakt die Jeroen gebruikte in zijn recept. Twee kilogram gehakt voor vier personen is voor veel kijkers simpelweg te veel. “Is dat een grap? Dat is toch veel te veel,” werd er op sociale media geschreven. Deze hoeveelheid werd door velen als overdreven beschouwd, en de vraag werd gesteld of dit gerecht echt voor vier personen was, of voor een veel groter gezelschap.

Daarnaast werd er veel aandacht besteed aan de hoeveelheid wijn die in de saus ging. Jeroen gieter een volledige fles wijn in zijn saus, iets wat voor sommige kijkers moeilijk te verteren was.

“Een ganse fles wijn in het eten, dat kan je dan niet meer aan je kinderen geven,” klonk het kritisch. Toch werd het door andere kijkers juist als een positief aspect gezien, en velen waren nieuwsgierig om het recept uit te proberen.

Gemengde reacties na het proeven

Na de uitzending waren de reacties van kijkers die het recept thuis probeerden, net zo verdeeld. Sommigen probeerden de saus exact na te maken, maar waren niet overtuigd. “Heb ze exact nagemaakt, maar nee. Wij kiezen toch voor de homemade spaghetti,” zei een kijker. Andere fans waren echter laaiend enthousiast. “Net klaargemaakt. Het was heel lekker,” schreef een ander. “Dit is een spaghettisaus zoals die hoort te zijn: heel veel smaak en makkelijk te bereiden.”

Dit geeft aan dat de meningen over dit gerecht sterk uiteenliepen. De hoeveelheid gehakt en de wijnkeuze zorgden voor discussie, maar het lijkt erop dat Jeroen Meus’ recept zijn charme niet verloren heeft.

Recept dat blijft beroeren

Het feit dat een eenvoudige spaghettisaus zoveel reacties uitlokt, onderstreept de populariteit van Dagelijkse Kost. Jeroen Meus weet keer op keer het gesprek op gang te brengen, of het nu gaat om de hoeveelheden ingrediënten, zijn persoonlijke stijl, of de recepten zelf. Dit recept, hoewel een klassieker, bewijst eens te meer dat koken een onderwerp is waar menig fan zijn of haar mening over heeft.

Of je nu een fan bent van Jeroen Meus’ stijl of niet, het is duidelijk dat zijn recepten blijven intrigeren en gesprekken blijven starten. In een land waar koken een passie is, blijft Dagelijkse Kost een belangrijk platform om inspiratie op te doen, zelfs al leidt het af en toe tot wat kritiek.

Continue Reading