Connect with us

Actueel

André Hazes slaat keihard terug: ´Laat beslag leggen op rekening manager´

Avatar foto

Published

on

André Hazes bereidt zich voor op zijn 31e verjaardag met een exclusief feest op 21 januari. In een openhartig interview met Shownieuws onthulde hij zijn plannen voor een luxe bootfeest, dat ondanks ruimte voor 500 gasten, beperkt blijft tot een intieme groep van 50 genodigden.

Moeder en Ex-Manager Uitgesloten

Opvallend is dat niet iedereen welkom is op dit feest. Zijn moeder, met wie hij al geruime tijd een moeizame relatie heeft, staat niet op de gastenlijst. Ook de band met zijn voormalige manager Bert Berteloot is verder bekoeld.

Volgens juicekanaal Reality_FBI heeft André beslag laten leggen op de rekening van Berteloot, vermoedelijk vanwege een financieel geschil. Hoewel de exacte reden niet officieel is bevestigd, suggereert Reality_FBI dat dit meestal gebeurt wanneer er sprake is van een aanzienlijke schuld.

Oude Schrijversteam Ook Niet Uitgenodigd

Naast zijn ex-manager lijken ook de leden van zijn oude schrijversteam niet uitgenodigd te zijn. Na eerdere conflicten kiest Hazes ervoor om zijn verjaardag te vieren met een gezelschap waarin hij zich volledig op zijn gemak voelt. Hij benadrukte in het interview dat hij zijn verjaardag wil delen met mensen die hem écht steunen.

Intieme Viering met Familie

De focus van het feest ligt op gezelligheid en een intieme sfeer, iets wat Hazes de laatste jaren steeds belangrijker is gaan vinden. De aanwezigheid van zijn partner Monique en hun zoontje op het feest onderstreept wie er voor hem écht toe doen.

Dit besloten feest laat zien dat Hazes bewust kiest voor een omgeving waar hij zich veilig en gesteund voelt, weg van de turbulentie en conflicten uit zijn verleden.

Actueel

Jeroen Meus verklapt groot geheim achter Dagelijkse Kost: ‘We kijken heel anders nu!’

Avatar foto

Published

on

In een nieuwe aflevering van de podcast Achter de Schermen heeft tv-chef Jeroen Meus (47) enkele verrassende details onthuld over zijn populaire kookprogramma Dagelijkse kost. Wat op televisie lijkt op een simpele, vlotte bereiding van gerechten, blijkt achter de schermen een veel complexere operatie te zijn. Meus waarschuwt zelfs: “Als ik dit vertel, ga je nooit nog op dezelfde manier kijken.”

Simultane opnames van vier gerechten

Tijdens de opnames van een aflevering worden er per dag maar liefst vier verschillende gerechten bereid. Dit klinkt misschien als een logische taakverdeling, maar in werkelijkheid is de opnamestructuur veel intensiever. “Eigenlijk draaien we die recepten simultaan door elkaar,” legt Meus uit. “Ik verwissel dus voortdurend van T-shirt, zodat we aan iets anders kunnen werken wanneer bijvoorbeeld de goulash in de oven staat.”

Een principiële keuze

Meus benadrukt dat deze aanpak niet alleen tijdswinst oplevert, maar ook een principiële keuze is. “In sommige kookprogramma’s hebben ze al een afgewerkt gerecht klaarstaan, maar daar krijg ik iets van,” zegt Meus met afkeer. “Dat is toch niet hetzelfde? Ik wil dat het gerecht dat ik in de oven steek, ook daadwerkelijk het gerecht is dat de kijker te zien krijgt.” Deze werkwijze zorgt ervoor dat de show authentieker voelt voor het publiek.

Soms loopt het mis

Toch is het niet altijd makkelijk om deze werkwijze toe te passen. “Soms loopt het mis,” geeft Meus eerlijk toe. “Het is best verwarrend, en af en toe vergeet ik wel eens van T-shirt te veranderen.” Een klein risico dat hij graag neemt om het programma zo realistisch en eerlijk mogelijk te houden.

Luchtige anekdote over zijn telefoonnummer

Naast de werkwijze op de set deelde Meus in de podcast ook een grappige anekdote over zijn telefoonnummer. Na de ophef rond een aflevering van Plat Préféré over Adolf Hitler in 2008 besloot Meus zijn nummer te veranderen, omdat hij merkte dat iedere journalist zijn privé-nummer had.

Maar wat hij niet wist, was dat zijn oude nummer werd toegewezen aan niemand minder dan muzikant en producer Jean Blaute. “Tijdens de Nacht van de Vlaamse Televisiesterren sprak Jean me erover aan: ‘Zeg manneke, al uw maten bellen mij ’s nachts wakker,’” herinnert Meus zich lachend.

Door deze onthullingen krijgt Dagelijkse kost een nieuwe dimensie, en zal het publiek ongetwijfeld met andere ogen naar de volgende afleveringen kijken!

Continue Reading